het seizoen volgens filip claeys
Duo tartelette
- Toast
- Schelp
- Kwartelei
- Brioche
OESTER 'Ostendaise'
* Filip's guilty pleasure: Caviar . blini . spinkrab
CATCH OF THE DAY 'Z571'
KLETSKOP
RUND
kaaskar
Cannelé Bordelais
Soes
Madeleine
Macaron
Filip is de sigaar
MENU €215,-
*MENU guilty pleasure €255,-
Verschillende pairings met dranken
mogelijk, onze sommelier helpt
u graag bij uw keuze.
LUNCHMENU
Dit menu serveren we elke woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. Niet op feestdagen.
3-gangen, keuze van de chef.
Dagelijks wisselend.
€ 99,-
De menu wordt elke middag en avond geserveerd.
Volgens dagelijkse aanvoer en versheid van het product kunnen er wijzigingen aangebracht worden aan het menu.

De prijzen zijn geldig tot eind december 2025. Erna kunnen deze wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.
Voorgerechten
3 bereidingen
€ ??
3 bereidingen
Pomme Moscovite / zure room
30g Oscietra
3 bereidingen
Pizza caviar: zure room / limoen
Hoofdgerechten
Gevangen door 'Z571'
TARBOT Gevangen door 'Z571'
€ ??
Geselecteerd door Gino Vanhauwaert
3 bereidingen
Nagerechten
SABAYON
COUPE COLONEL

Wij serveren u ook graag de aangepaste gastronomische bieren mits vermelding bij reservatie.
Naast het rijke
aanbod aan wijnen en dranken van over de hele wereld, werken wij graag met wat ons
eigen land te bieden heeft. Belgisch bier is het vloeibare erfgoed van onze voorouders
en als Belgen dragen wij de titel van de grootste en meest gevarieerde
biercultuur ter wereld. Dit gevarieerde aanbod aan bieren brengen wij graag op
een originele manier in combinatie met Filip zijn keuken. Bier bezit namelijk
ongekende mogelijkheden in combinatie met gerechten.
Vincent Pharazijn, sommelier
Tijdens uw maaltijd biedt onze sommelier
Vincent Pharazijn u graag een mooie selectie aangepaste wijnen van over de hele wereld, dit kan ook verkregen worden in kleine proevertjes als u niet teveel alcohol wenst.
Daarnaast kan hij u ook begeleiden doorheen een uitgebreide wijnkaart met topwijnen, zowel klassiek als vernieuwend.
We hebben ook een selectie topwijnen die we per glas aanbieden, dit via coravin systeem.
Ook maken wij alcoholvrije dranken bij onze gerechten!
De volledige wijnkaart kan opgevraagd worden via INFO@DEJONKMAN.BE