bescherming persoonsgegevens


Wanneer u bij De Jonkman reserveert, wilt u natuurlijk niet dat anderen zien welke voedselallergieën u heeft. U laat niet graag in uw bord kijken. Laat staan dat u wilt dat ze met uw persoonsgegevens aan de haal gaan. Ronduit wansmakelijke praktijken. Daarom doen we er alles aan om uw privégegevens ook binnensmonds te houden.  

De Jonkman bewaart uw persoonlijke gegevens in een beveiligde database. We delen uw informatie in geen geval met derden voor commerciële doeleinden. Om uw reservatie vlot te doen verlopen, hebben we natuurlijk wel wat gegevens van u nodig.  

Wat willen we van u weten? 

Voor- en achternaam: Stelt u zich voor dat we u als een nummer zouden behandelen. U verdient beter. Bij De Jonkman krijgt u een persoonlijke behandeling. Als we u dus verwelkomen in ons restaurant, begeleiden we u naar uw plaats. Een tafel die speciaal voor u gereserveerd is. Op uw naam dus. 

Voedselallergieën: U gaat niet elke dag eten in een sterrenrestaurant. U verwacht zich aan een culinair hoogstaande avond. Wij willen u die maar al te graag bieden. Daarom vragen we op voorhand of u bepaalde allergieën heeft. We schotelen u het allerbeste voor. En u kunt met een gerust hart van uw maaltijd genieten. 

E-mailadres: Na elke online reservatie krijgt u een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat wij op de hoogte zijn van uw komst. Ook na uw bezoek sturen we u een e-mail om te peilen naar uw tevredenheid. Op die manier kunnen we niet alleen onszelf, maar ook uw ervaring bij De Jonkman verbeteren.

En als u dat wenst, krijgt u ook nieuwsbrieven met de nieuwste menu’s en culinaire events. Wilt u de nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen? U uitschrijven is nog makkelijker dan een eitje koken. 

Telefoonnummer:  Enkele dagen voor uw bezoek bellen we u nog eens op om u te herinneren aan uw reservatie. Altijd fijn om de stem van een klant te horen.