Michelin bekroont De Jonkman met 2 sterren en een 'Green Star'

Restaurant De Jonkman behoudt niet alleen zijn 2 Michelin-sterren, maar mocht ook opnieuw de Michelin ‘Green Star’ in ontvangst nemen. Met deze onderscheiding beloont Michelin restaurants die bijzondere aandacht besteden aan duurzaamheid. 

Filip is gepassioneerd door vis en besteedt bijzondere aandacht aan alles wat uit de Noordzee komt. Als oprichter van de NorthSeaChefs werkt hij uitsluitend met vissen uit de Noordzee en dit gevangen door onze Vlaamse vissers. Als NorthSeaChef probeert hij mensen ook aan te moedigen om meer onbekende vissoorten en bijvangst te gebruiken. Deze duurzame manier van werken staat centraal in de keuken van Filip en dit werd door Michelin dan ook bekroont met een "Green Star", met deze onderscheiding beloont Michelin restaurants die bijzondere aandacht besteden aan duurzaamheid. 


We zijn uiteraard bijzonder trots. Speciale dank gaat uit naar ons team voor hun blijvende inzet en toewijding. Ook onze gasten willen we uitdrukkelijk bedanken voor hun enthousiasme. 

LEES DE BEOORDELING VAN MICHELIN

Delen: